104

Διεύθυνση: Ευμολπιδών 41, 11854 (Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός)
Τηλ.:2103455020Τρέχουσες Εκδηλώσεις


Διασκευή, βασισμένη στο "Ημερολόγιο ενός απατεώνα" του Αλεξάντρ Οστρόφσκι. Από τους C. for Circus.  Διασκευή
Σκηνοθεσία: Ρωμανός Καλοκύρης. Ερμηνεύουν οι Μάριος Ράμμος Ουρανία Φουρλάνου. Κοινωνικό
Σαράντα τρεις διαφορετικές παραλλαγές της περίφημης τελευταίας σκηνής του "Γλάρου" του Άντον Τσέχωφ σε μία παράσταση. Σκηνοθεσία: Ν. Πασχίδης. Δράμα
Η ομάδα 4Frontal και ο Παντελής Δεντάκης παρουσιάζουν μία παράσταση βασισμένη στα ημερολόγια της ζωγράφου Σοφίας Λασκαρίδου. Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Μια πραγματικά διαδραστική "παράσταση - παιχνίδι" που αναδεικνύει την έννοια της φιλίας. Από την ομάδα "Η ομάδα των Πέντε Εποχών". Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Μία θεατρική παράσταση με μουσική και χορό για παιδιά ηλικίας από 1 έως 5 ετών. Από την ομάδα Αrtika. Νήπια (3 έως και 5 ετών)
"Η ομάδα των Πέντε Εποχών" φτιάχνει μια παράσταση - παιχνίδι που εισάγει μικρούς και μεγάλους στον πολυσήμαντο κόσμο του Σαίξπηρ. Έφηβοι (13 έως και 17 ετών)
Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου. Ερμηνεύουν οι Μαρία Χάνου, Χρήστος Κοντογεώργης. Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Με τη χρήση τεχνικών σωματικού θεάτρου, χορού και τραγουδιού στήνεται μια πληθωρική παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών. Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Το Gazi Comedy Club με παρουσιάστρια την Κατερίνα Βρανά και μια ομάδα κωμικών που εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα επιστρέφει για δεύτερη χρονιά. Κωμωδία
Μια μουσική κωμωδία για παιδιά του Πέτρου Κουμπλή, ένα ξέφρενο θεατρικό πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Εμψύχωση-Θεατρική κατεύθυνση: Σοφία Παπαδοπούλου. Έφηβοι (13 έως και 17 ετών)
Ένα μαγικό ταξίδι περιπέτειας πλούσιο σε εικόνες, συναισθήματα, περιπέτεια, γνώση, φαντασία, μουσική και τραγούδια. Έφηβοι (13 έως και 17 ετών)
1 παρέα …1 κλειδωμένο δωμάτιο …1 έξοδος …Θεωρείς πως είσαι αρκετά έξυπνος για να αποδράσεις σε 60 λεπτά; Δωμάτια Απόδρασης
Μελοντικές Εκδηλώσεις


Πρόσφατες Εκδηλώσεις που τελειώσαν


loading