Περιγραφή
Σχολή μαγειρικής για παιδιά Πασχαλινό Cooking "Πασχαλινά σοκολατένια αυγά"
Η 1η επίσημη Σχολή Μαγειρικής για παιδιά, Kids Cooking Club, μας ταξιδεύει, και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, στα μυστικά της σοκολάτας όπου οι μικροί μάγειρες θα δημιουργήσουν σοκολατένια αυγά γνήσιας σοκολάτας από την αρχή, δίνοντας μορφή στο καλούπι τους, με τελικό σκοπό να τα διακοσμήσουν και να τα γευτούν με την οικογένειά τους.
Βασικοί επιμορφωτικοί στόχοι:
Ιστορία σοκολάτας, κακαόδεντρα και καρποί / διατροφική ανάλυση / γεωγραφία - παράδοση σοκολατένιων αυγών /συντήρηση – επεξεργασία.
Μεγάλη Τρίτη 11-12.30 μ.μ. (Πασχαλινά κουλουράκια με κάρδαμο)
Μεγάλη Τετάρτη 11-12.30 μ.μ. & 5.30-7.00 & 7.30-9.00 μ.μ. (Πασχαλινά σοκολατένια αυγά).