Περιγραφή
7η Ελαιοτεχνία 2015, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου και 1η Foodtouristica 2015, έκθεση γαστρονομικού τουρισμού συνδιοργανώνονται από 15 έως 17 Μαΐου, Αθήνα. Ίδια ημερομηνία, ίδιο εκθεσιακό κέντρο.
Οι κλάδοι ελαιολάδου και γαστρονομίας τώρα μαζί, κάτω από την ίδια στέγη. Η γαστρονομία συνδέεται με τα προϊόντα διατροφής και τον τουρισμό. Εκθέσεις από έγκυρους διεθνείς οργανισμούς επικυρώνουν την γνωστή σε όλους σημασία του φαγητού και των προϊόντων διατροφής.
7η Ελαιοτεχνία 2015, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου.
Στόχοι της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση ελαιοπαραγωγών με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Η προώθηση της εξαιρετικής ποιότητος αγνού παρθένου ελαιόλαδου. Η βελτίωση των γνώσεων όσων ασχολούνται με το προϊόν αυτό. Η ενημέρωση σε σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας και μάθησης όσων εργάζονται σε μονάδες εστίασης. Η προώθηση της κατανάλωσης ελαιολάδου στις τοπικές αγορές.
Η FoodTouristica 2015 είναι έκθεση για τον γαστρονομικό τουρισμό. Μεσογειακές γεύσεις σε συνδυασμό με μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς.