Περιγραφή
Η Ντίνα Νικολάου ξεκινάει να παραδίδει μαθήματα σε όσους αγαπούν το φαγητό και θέλουν να ανακαλύψουν νέους δρόμους της γεύσης. Με έμφαση στην ελληνική μαγειρική αλλά, κυρίως, στα τοπικά προϊόντα θα οργανώνει "γευστικά ταξίδια" συστήνοντας στην "παρέα" που θα την ακολουθεί μοναδικά προϊόντα μικρών παραγωγών, κρασιά, αλλά και θεματικά αφιερώματα, προσκεκλημένους φίλους της γεύσης, Έλληνες και Γάλλους σεφ, γευσιγνώστες, δημοσιογράφους γεύσης, εστιάτορες, που θα μας χαρίζουν τα "φώτα τους", τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους. Ο Δεκέμβριος, είναι μήνας γεμάτος γιορτές και ευχάριστες συναντήσεις. Όλοι προετοιμάζονται για τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραπέζια και ψάχνουν τις πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες συνταγές. Στα μαθήματα της Ντίνας Νικολάου οι συμμετέχοντες θα μάθουν όλα τα μυστικά αλλά και μοναδικές συνταγές.
Πρόγραμμα:
• Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 18.00-20.30
Τα γεμιστά κέικ των Χριστουγέννων
40€
• Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 18.00-20.30
Κουραμπιέδες
Μοναδικές συνταγές για τους αγαπημένους μας κουραμπιέδες από την Αυγή Χρυσανθίδη και γλυκάκια της στιγμής με βάση τον κουραμπιέ από τη Ντίνα Νικολάου.
40€
• Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, 18.00-20.30
Ελληνικά Χριστούγεννα με "ελληνικά προϊόντα"
Ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο μενού 4 πιάτων με ελληνικά κρασιά που προτείνει ο sommelier του Botilia.gr.
50€
• Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, 18.00-20.30
Ελληνική Πρωτοχρονιά με "ελληνικά προϊόντα"
Ένα εντυπωσιακό πρωτοχρονιάτικο μενού 4 πιάτων με ελληνικά κρασιά που προτείνει ο sommelier του Botilia.gr.
50€
• Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 18.00-20.30
Χριστουγεννιάτικο brunch
Νεανικό, ευέλικτο, έξυπνο, ποικίλο, ταξιδιάρικο. Το brunch κερδίζει έδαφος και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.
40€