Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ανδρέας Ψαράκος έκθεση ζωγραφικής "Μορφές σε δύο και σε τρεις διαστάσεις"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ανδρέας Ψαράκος έκθεση ζωγραφικής "Μορφές σε δύο και σε τρεις διαστάσεις"

0.0
Περιγραφή

Πρόκειται για την παρουσίαση 80 έργων (ακρυλικά, μεικτή τεχνική καθώς και σχέδια με μολύβι, σινική και γλυπτά με σύρμα και γύψο) που ο καλλιτέχνης φιλοτέχνησε τα τελευταία 15 χρόνια.

 

"Εναρμονίζοντας, κάθε φορά τη γραφή του με την υπόσταση του ερεθίσματος του, ο Ψαράκος κατορθώνει να ταυτίζει μέσα από ευρηματικές λύσεις την εικαστική του έκφραση με την απεριόριστη σε έρμα φαντασία του. Με ένα άψογο μετιέ μεταδίδει την ψυχοσύνθεση των απεικονιζόμενων μορφών καθώς και την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε ό,τι κάθε φορά ερεθίζει ουσιαστικά τον ψυχισμό του.

 

Κατ’ εξοχήν εκφραστικές οι ανθρώπινες μορφές περιβεβλημένες στη δίνη της καθημερινότητας αποτελούν πομπούς και δέκτες της ψυχικής ενάργειας του καλλιτέχνη. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο χρώμα ο Ψαράκος κατορθώνει να αποσπά την προσοχή μέσα από μίαν ιδιαίτερη ατμοσφαιρικότητα στις ζωγραφικές του συνθέσεις με κύριο θέμα την φύση".

 

Ντόρα Ηλιοπούλου Ρογκάν, Δρ. Ιστορικός Τέχνης-Τεχνοκριτικός

 

Εγκαίνια: Παρασκευή, 24 Μαΐου, στις 20:00


Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2026
art&life logo