Για 10η χρονιά η έκθεση ΟιΝοτικά πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.
Τι θα δούμε στα φετινά ΟιΝοτικά:
1. Γευσιγνώστης σε 15’
Κάθε μία ώρα, με την καθοδήγηση της οινοχόου, Υρούς Κολιακουδάκη, γνωρίζουμε τα πρώτα βήματα της γευσιγνωσίας!
2. Γαστρονομικά δρώμενα
Η Cretan Food News για ακόμα μία χρονιά, αναλαμβάνει να οργανώσει τα γαστρονομικά δρώμενα των φετινών ΟιΝοτικών.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι μαθητές της σχολής μαγειρικής Taste Academy ετοιμάζουν και προσφέρουν νόστιμα κεράσματα που συνοδεύουν ευχάριστα τις οινικές μας δοκιμές.
3. Οργανωμένο πωλητήριο κρητικού κρασιού
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
[17:00-21:00] Για όλους τους οινόφιλους
[19:00] Ο chef Χρήστος Λάπας μαγειρεύει μαζί με τον παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο, με βασικό συστατικό το χιούμορ.
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου
[11:00-20:00] Για όλους τους οινόφιλους
[14:00] Ο chef Χρήστος Λάπας παρέα με τον chef Ηλία Σκουλά από το εστιατόριο Food Mafia, μαγειρεύουν κρητικό Street Food.
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου
[11:00-15:00] Για επαγγελματίες
[17:30- 20:00] Σεμινάριο για επαγγελματίες: Η τάση του wine cocktail.
Δηλώστε συμμετοχή
εδώ.