Περιγραφή
Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, την τιμητική τους θα έχουν τα κρασιά του Αγιωργίτικου, του Μοσχοφίλερου, του Ροδίτη, του Μοσχάτου, της Μαυροδάφνης, αλλά και λιγότερο γνωστών ποικιλιών αμπέλου που καλλιεργούνται στην Πελοπόννησο.
Φέτος, στη 10η επέτειο της εκδήλωσης, παράλληλα με την κεντρική γευστική δοκιμή θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο/συζήτηση «Τα κρασιά της Πελοποννήσου. Παρόν και μέλλον» στο οποίο θα παρουσιαστούν και θα δοκιμαστούν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι προοπτικές του αμπελώνα της χερσονήσου.