Με ένα τον Julien Beaulieu, απ’ ευθείας από το Μονακό!
- Από το 2006 είναι Chef Pâtissier στο διακεκριμένο εστιατόριο “L’Intempo”, ένα από τα καλύτερα του διάσημου Πριγκηπάτου - Έχει μαθητεύσει δίπλα στους μεγαλύτερους Chefs Pâtissiers - Είναι ειδικευμένος στις δημιουργίες από σοκολάτα αλλά και στην γλυπτική με ζάχαρη - Επίσης ειδικεύεται στα μικρά γλυκά, bonbons & mignardises για ζαχαροπλαστεία - Έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς και άλλους διαγωνισμούς
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα, την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, από 17.00 έως 20.30, στο Sofitel Athens Airport, στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.