Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

6_ο Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

6_ο Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

0.0
Περιγραφή
Με ένα τον Julien Beaulieu, απ’ ευθείας από το Μονακό!

- Από το 2006 είναι Chef Pâtissier στο διακεκριμένο εστιατόριο “L’Intempo”, ένα από τα καλύτερα του διάσημου Πριγκηπάτου
- Έχει μαθητεύσει δίπλα στους μεγαλύτερους Chefs Pâtissiers
- Είναι ειδικευμένος στις δημιουργίες από σοκολάτα αλλά και στην γλυπτική με ζάχαρη
- Επίσης ειδικεύεται στα μικρά γλυκά, bonbons & mignardises για ζαχαροπλαστεία
- Έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς και άλλους διαγωνισμούς

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα, την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, από 17.00 έως 20.30, στο Sofitel Athens Airport, στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.
Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο, 45€. Φοιτητικό εισιτήριο, 40€, Άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ. 20€
Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων:
Τηλ: 210-60 17 650, [email protected].

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo